26 januari 2009

"Baby wants to fuck"


Det är inte sant! Den här fasansfulla masken ska min mamma ha på sig när hon sover! För att hon snarkar och får ingen luft. Den här hemska manicken är hennes sista chans!
Jag kan inte hjälpa det men jag börjar skratta hysteriskt när jag ser den här.
Jag tänker bara på Dennis Hopper i "Blue Velvet" där han suger in luft i en mask och väser: "Mami, baby wants to fuck!"

Helt fruktansvärt. Vilket öde!

6 kommentarer:

... sa...

Du har ju inte sjuk humor...alls...
Kan dom inte operera morsan eller nå't...den där ser ju skitjobbig ut att slagga med...

Anonym sa...

Det ser riktigt skrämmande ut... Fasen, sambon börjar gnälla på att jag snarkar på grund av att jag är otränad. Är det en sån där som blir den sista utvägen så vet jag katten om jag inte redan imorgon ska hoppa igång med lite träning.

Anonym sa...

Tipsa din stackars mamma om den suveräna snarkskenan i stället. En liten plastskena som tandläkaren provar ut. Fästes i oxeltänderna och skjuter fram underkäken ett par millimeter vilket gör att andningsvägen vidgas och att snarkningarna därför hörs med sin frånvaro.

Fick en sådan tillverkad -96 och då förändrades mitt liv radikalt. Från att kunnat "sova" upp till 9-10 timmar och ändå inte känna mig utsövd till 6-7 timmar och vara helt återhämtad och utsövd. Kostade då 3600 pix vilket till dags dato ger en kostnad av ca hiskeliga 0,75 kr/natt...

Livet före och efter snarkskenan, det är SKILLNAD det.Om du inte visste vad skillnaden var förstås.

Andra faktorer som ger kvalitetsskillnad på sömnen är luftombytet i sovrummet. Mitt ventilationsfönster står öppet året runt. Bättre att investera i ett riktigt duntäcke som värmer och en kudde som är en kudde - och inte funkar som ett cementblock.

Sängen - självklart för många men långt ifrån alla. Att köpa en säng för några tusenlappar och tro att man får en produkt som ger dig det du behöver avlastningsmässigt är sannerligen att binda ris till sin egen rygg.

Bäst jag slutar...börjar känna mig som någon bäste "bror duktig", eller sängnasare, eller snarkskenetillverkare, vilket jag inte är. Men hur som haver, sover gött det gör jag.

Jacki

Anne sa...

Hon har haft skena men det funkar inte!
Så det här är hennes chans,hoppas att det blir bättre.

Det är inte så kul när man ska sova med henne annars...
till och med Veera klagar närhon sover över!

Anonym sa...

Sån där har min Pappa, fast han tycker att han ser ut som en macho stridspilot i sin mask. Vi låter honom tro det.

Chrissan sa...

Jag är mycket glad över att min man slapp den där hemska grunkan. Det räckte med en skena för hans del.;)